Bugaboo Bee5

 

 

Bekväma och robusta Bugaboo Bee5 är designad för föräldrar i farten och är det smarta valet för stadsäventyr och vardagsbestyr med ditt spädbarn eller större barn.

Ta dig fram i stadens vimmel med denna smidiga och lättmanövrerade vagn med fjädring på alla 4 hjul. Ditt barn sitter bekvämt i en vadderad sittdel som växer med barnet - och kan vändas, lutas och förlängas med bara några klick. Behöver du hoppa på tåget eller kliva in i en bil? Med ett praktiskt enhandsgrepp kan vagnen fällas ihop i ett stycke, vilket gör den enkel att resa med och gör att den tar mindre plats hemma.

 


Inspireras av stadens ständiga rörelse och använd våra färgglada klädslar för att styla och styla om din Bugaboo Bee5 på nya, kreativa sätt. Nya färger och mönster samt utbytbara navkapslar och handtag i läderimitation ger dig ännu fler möjligheter.

Anpassa din Bugaboo Bee5 efter din stil med en mängd olika färgkombinationer. Välj djärva grundfärger från vår Core Collection, dämpade melerade toner från vår Premium Collection eller fantastiska tryck från vår Signature Collection. Välj färg på chassit, den utdragbara suffletten, sittdelen, liggdelen, handtagen och navkapslarna. Bugaboos klädslar är konstruerade för daglig användning: • tyg som andas, är hållbart, bekvämt och vädertåligt • sufflett med UPF 50+ för extra skydd • lätt att ta av • tvätta det så ofta du vill


Om ossWebbplatskarta